Uzdravenie

Prebudenie a uzdravenie vo svete sa čochvíľa začne, pretože sa začne od vás.

Vy ste tým kamienkom hodeným do jazera a vlny prebudenia a uzdravenia budú prichádzať od vás. Teraz je tu šanca uzdraviť nielen svoj život, no zároveň byť súčasťou uzdravenia, ktoré náš svet potrebuje.

Bez ohľadu na to, aký hlboký je váš problém a na to, ako dlho s ním bojujete, aj pre vás je tu možnosť sa úplne oslobodiť, uzdraviť a zostať celistvým.

Zámer pre tieto dni:

Tieto dni sú pozvaním k tomu, aby ste zahodili váš osobný príbeh utrpenia a dovolili si uzdraviť sa. Ak vaše bytie zúžite do myšlienky alebo príbehu “mňa” a “môjho života”, alebo zostanete lapení v myšlienkovej pasci neustáleho snaženia sa pochopiť, stávate sa presne tým, na čo sa sústredíte. Pustite ten príbeh. Prestaňte sa pýtať “prečo?”. Prestaňte sa snažiť na to prísť. Zastavte obviňovanie. Zastavte ten vír. Len sa zastavte!

Cvičenie pre tieto dni:

Doprajte si čas a otvorte sa nasledujúcej otázke: “Čo ak by môj osobný príbeh utrpenia a/alebo neustáleho sklamania nebol pravdivý… alebo prinajmenšom už neaktuálny?” Aký by to bol pocit, ak by ste si pripustili, že to môže byť aj váš prípad?

Čo ste o sebe zistili? Aký to bol pocit? Čo zostalo potom, keď ste svoj príbeh o utrpení pustili, keď ste uznali, že už neplatí?