A módszerről

A Belső utazást egy nemzetközileg elismert szakember a test és lélek gyógyítása terén, egy sikeres szerző, Brandon Bays fejlesztette ki. 1992-ben daganatot diagnosztizáltak nála, a méhén. Brandon sokat tudott már akkoris a természetgyógyászat és holisztikus orvoslás területéről, valamint nagyon erős volt a hite. Felhasználta minden tudását a táplálkozásról, a gyógynövényekkel való kezelésből, kineziológiából, relaxációból, vezetett vizualizációból, pszichoneurológiai imunológiából, neurolingvisztikai programozásból, akupresszúrából és iridológiából.És még sokkal tovább és mélyebbre ment. Ösztönösen hallgatott a teste bölcsességére, és az orvosai nagy meglepetésére teljesen meggyógyult nem egész hét hét leforgása alatt. Műtét és bárminemű gógyszer alkalmazása nélkül. A saját tapasztalata alapján kifejlesztette a Belső utazás módszert.

A Belső utazás Brandon fáradhatatlan munkájának eredménye saját magán, a tapasztalataiból és megfigyeléseiből származik, állandóan új módszereket fejleszt ki és új lehetőségekre derít fényt. Az eredeti munkát olyan formába öntötte, amelyben az élet minden területét befolyásolja.

A Belső utazás alapjait az ismert endokrinológus, Dr. Deepak Chopra  (több mint 50 könyv sikeres szerzője, köztük a Siker hét szellemi törvénye is) ismeretei és kutatásai alapján fektette le, ezen kívül a híres molekuláris biológusnő, Dr. Candace Pert (a  "WhatTheBleep Do WeKnow?" című filmben mutatták őt be, és ő az Emocionális molekulák című könyv szerzője is) ismereteit használta fel. A biológusnő több alkalommal beszélt az amerikai Kongresszuson a hihetetlen felfedezéseiről, és arról a hatásról, amelyet ez elnyomott érzelmek okoznak a sejtjeinkre. Egyértelműen bebizonyította, hogy bármikor átélünk egy hirtelen, erős érzelmet, amelyet ha elnyomunk, vagy bezárunk, akkor a testben kémiai változások történnek.Ezek e változások befolyásolhatják a sejtreceptorokat, ezáltal leblokkolják a kommunikációt a test sejtjei között. Ha ezek a sejtek leblokkolva maradnak hosszabb ideig, fennáll a veszélye, hogy a betegség éppen  azon a helyen jelenik meg a szervezetben, ahol a receptorok le vannak blokkolva.

A Belső Utazás különféle felfedezések erős egyvelegévé vált, és fény derült arra is, hogy az emberi lehetőségeknek nincs határuk. 

Átlagemberek, képzettségre, nemre, eredetre, nemzetiségre, kultúrára és életkorra való tekintet nélkül használják a Belső utazást, hogy teljesen megváltoztassák az életüket.


Ön fel van készülve az igazi változásra és szabadságra? Feleljen a következő kérdésekre őszintén:

  • érez az életében félelmeket, aggodalmat, stresszet a munkájából, családi állapotából vagy egészségéből kifolyólag?
  • volt már Önnek mentális vagy fizikai egészségügyi problémája?
  • vágyik Ön teljesebb kapcsolatok után?
  • korlátozza Önt régebben tartó demotiváció, fáradtság, gyengeség vagy depresszió?
  • halogatja Ön a kötelességeit, harcol a határozatlansággal, ha nem is annyira jelentős ügyről van szó?
  • úgy érzi, hogy valahol "elakadt" az életben, mintha nem tudná, melyik irányban kell elindulni, hogy kijusson ebből a helyzetből?
  • napi dolgok, vagy Önhöz nagyon közel álló személyek is képesek Önből haragot kiváltani?
  • érdekelné Önt a saját lehetőségeinek kiaknázása, szeretné megtalálni az életútját? Általában elégedett az életével, de kicsivel több energiával, lelkesedéssel, idővel képes lenne a teljes elégedettségig vinni az életét?
  • megvannak az Ön életcéljai, víziói, de nem tudja, hogy jusson el a megvalósításukhoz?

Ki használja a Belső utazás módszert?

A módszer felhasználása nagyon sokrétű. A szemináriumokra olyan emberek járnak, akik egy lépéssel előbbre szeretnék tolni az életüket, egy lépéssel közelebb a boldogsághoz, az örömhöz és a saját beteljesedésükhöz. Valakinek fizikai problémái vannak, olyan nehézségei, mint a krónikus fáradtság, daganatok, rák, artritisz, krónikus hátfájdalmak. Valakik alvászavarokkal, depresszióval küzdenek, apatikusak, vagy letargikusak. Mások emocionális gondokkal érkeznek, mint a dükkitörések, vagy túlzott érzékenység a kritikára, vagy éppen önbizalomhiány. Egyesek félnek a közszerepléstől, bántja őket az ismételt halogatás, félelmek és stressz. Vannak oyan emberek, akik azért érkeznek hozzánk,mert dohányoznak, problémáik vannak az alkohollal, drokokkal. Valaki nem tudja elfogadni a szeretett személy elvesztését, szexuális problémái vannak, vagy nemzőképtelen.

A résztvevők nagy része olyan ember, aki érzi, hogy nagy dolgok elérésére képes, de ebben valami akadályozza, mintha zsákutcába érkezett volna, ahonnan nem tud kijutni és elérni az áhított bőséget és sikert, amit megérdemel. Érzi, hogy lehetősége van, amit nem tud kihasználni és sikerre vinni. Egy következő népes csoport, aki kipróbálja a módszert, olyanok, akik egész jól vezetik az életüket, egészségesek, sikeresek, az élet örömmel tölti el őket. Emellett érzik, hogy még van egy rés a tökéletrsítésre, hogy az ember állandóan növekedhet, növekedhet. A siker újabb sikert szül, és ezért tudatosítják, hogy növekedniük kell.

Ezért a legsikeresebb emberek is gyakran vesznek részt a tanfolyamon, hogy időnként elvégezzék a nagytakarítást, még nagyobb szabadságra tegyenek szert, életvidámabbnak és egészségesebbenk érezzék magukat a kapcsolataikban, munkájukban, vagy a belsőjükben Azért jönnek, hogy még sikeresebbek legyenek.
 

Felhasználás a gyakorlatban.

A Belső utazás napjainkban a leghatékonyabb alternatív lélek- és testgyógyító módszerek között van számontartva, és már a világ több mint 40 országában használják. Ez egy elismert módszer, amelyet Hollandiában az egészségügyi biztosítók térítenek, a kiégés szindróma gyógyítására, használják az orvosok és pszichológusok az egész világon, a rákgyógyító központokban, a függőségek kezelésében, az evészavaroknál, elhízásnál, anorexiánál, az alternatív gyógyászati központokban, börtönökben, a cégek vezetési couchingjánál, Kanadában iskolázzák az Igazságügyi inisztérium alkalmazottait, Izraelben tanítják az Iskolaügyi Minisztériumban, Indiában gyógyítják az árvaházak lakóit a traumákból, amelyek miatt éjjel képtelenek lehunyni a szemüket, Afrikában, Kanadában, Ausztráliában az őshonos lakosokat kezelik, stb. Természetesen a hétköznapi emberek használják főleg a saját maguk megsegítésére, és azon problémák megoldására, amelyeket az élet hoz. Ez is bizonyítja az egyedi módszer sokrétű felhasználhatóságát.

A Belső utazás könyv nemzetközi siker lett, amelyből több mint millió példányt adtak el, 24 nyelvre fordították le, és a világ 30 országában adták ki.