Mám záujem vyskúšať metódu CESTA. Aké mám možnosti?

Toto je častá otázka mnohých z vás, ktorí sa dozvedeli o metóde CESTA buď z knihy Brandon Bays, alebo z rôznych článkov a odporúčaní posúvaných ústne alebo online. Ponúkame vám niekoľko možností ako sa dozvedieť viac a ako tieto informácie využiť a zažiť skutočnú zmenu na sebe.

Aké tie možnosti teda sú:

1. Prečítať si o metóde a jej účinkoch: ak ste si ešte neprečítali knihu CESTA, kde Brandon opisuje ako metóda vznikla, na akých základoch je postavená a ako si vďaka nej vyliečila nádor na maternici, môžete tým začať. V súčasnosti vyšla v revidovanej verzii v slovenskom preklade vo vydavateľstve Eastonebooks. Ukážku prvých 4 kapitol z nej si stiahnete zdarma na našom webe na hlavnej stránke v sekcii „BONUS".

2. Zažiť SKUTOČNÚ zmenu: to je možné na 3-dňovom seminári „Intenzívna Cesta a Pokročilé nástroje", ktorý povedie priamo autorka Brandon Bays v Bratislave 10.-12.4.2014. Zažijete a naučíte sa procesy Cesta a mnoho ďalších užitočných nástrojov, ktoré môžete využívať v každodennom živote. Iba tak vďaka vlastnej skúsenosti pochopíte a zažijete hĺbku a možnosti tejto metódy. Tieto schopnosti a vedomosti môžete používať vždy, keď budete potrebovať, prípadne pre vašich blízkych, rodinu, deti a priateľov. Viac sa dočítate v sekcii „SEMINÁRE".

3. Dohodnúť si individuálne stretnutie s terapeutom Cesty: v sekcii „TERAPEUTI" sa nachádza zoznam všetkých terapeutov na Slovensku a v Čechách, ktorí prešli celým výukovým akreditačným programom CESTA priamo u Brandon Bays. Môžete ich individuálne kontaktovať a pýtať sa svoje otázky a dohodnúť si individuálne sedenie, proces Cesta.

4. Chcem ísť ešte ďalej: V prípade že patríte do rozrastajúcej sa skupiny ľudí, ktorých táto jedinečná metóda nadchla a majú záujem ísť ešte ďalej, hlbšie, môžete sa zúčastniť ďalších pokročilých seminárov, ktoré sú súčasťou akreditačného vzdelávania pre terapeutov. Sú to nasledovné semináre: Manifestácia Hojnosti, Liečba vedomou komunikáciou, Bez Ega, Transformačný týždeň. Po absolvovaní všetkých seminárov sa môžete stať terapeutom Cesty a pomáhať ďalším ľuďom na ich ceste k zdraviu, šťastiu a transformácii. Pre viac informácií kontaktujte organizátorov seminárov Cesta uvedených v záložke „KONTAKTY".