Cesta k bábätku

Problémy s otehotnením dnes rieši nie jedna mladá žena. Častokrát to bývajú aj roky, kedy sa páry snažia priniesť na svet bábätko prirodzenou cestou, no neúspešne.

Prirodzene po všetkých neúspechoch v tejto oblasti hľadajú odpovede v rôznych alternatívnych možnostiach, cez hormonálnu liečbu, úpravu stravy, bylinky či napr. liečebno-transformačnú metódu Cesta. Radi by sme vám predstavili mladú dámu, ktorá sa rozhodla práve pre túto metódu a to, ako jej to zmenilo život.

Katka má 39 rokov, šťastné manželstvo, pracuje v administratíve a aktuálne je šťastná tehulka. Čo tomuto štastiu predchádzalo? Nechajme ju rozpovedať jej príbeh.

Cesta k bábätku"Niekedy sa nevieme rozhodnúť, či naozaj chceme mať dieťatko alebo ide len o spôsob, ako uniknúť z neželanej životnej situácie, prípadne riešime dieťatko kvôli veku, teda tzv. „biologické hodiny“. Aj mne chvíľu trvalo, kým som si túto dilemu vyjasnila v hlave a v srdci. To bol pre mňa prvý dôležitý krok na ceste k vytúženému bábätku.
V rámci bežnej preventívnej gynekologickej prehliadky mi potvrdili, že nemám žiadny patologický nález. To bola pre mňa dostačujúca informácia k tomu, že na fyzickej úrovni nie je žiadna prekážka.

Skúšali sme otehotnieť pár mesiacov prirodzenou cestou, no bohužial sa nám nedarilo. Preto som sa rozhodla hľadať iné možnosti, alternatívne. Mám veľké šťastie na manžela, podporuje ma takmer v čomkoľvek, čo vymyslím a o to to bolo pre mňa ľahšie. Skúšala som biorezonanciu v súvislosti s bolesťami hlavy, ktoré ma dlhodobo trápili, ale aj rodinné konštelácie. Tie mi veľmi pomohli na ceste spoznávania samej seba, no nie s otehotnením. Išla som teda smerom k duševnej očiste.

Jedného dňa mi kamarátka poradila metódu Cesta od Brandon Bays. Najprv ma z jej slov vôbec neoslovila. Viete, už bolo veľa tvrdení o tom, ako sa za pár týždňov vyliečite z rakoviny. Nakoniec som si povedala, že nemám čo stratiť a tak som si kúpila knihu Cesta na dovolenkové čítanie. Knihu som doslova „zhltla“ a po návrate z dovolenky som sa okamžite objednala k terapeutovi na proces Cesty.

Najviac ma oslovilo vysvetlenie spojitosti medzi fyzickým telom a dušou. Poznanie, že sa negatívne emócie ukladajú na bunkovej úrovni, bolo pre mňa ako posledný kúsok puzzle k pochopeniu.

Môj prvý proces prebiehal asi ako u väčšiny ľudí. Pred procesom som mala, samozrejme, očakávania, aj keď v tej chvíli ani netušíte, aké vlastne. Bola som prekvapená, čo všetko z minulosti som si vybavila, čo všetko ma ťažilo a ani som o tom netušila. Bola som prekvapená, ako sa mi po procese uľavilo a v neposlednom rade som bola prekvapená, aký je to neopísateľný pocit spojiť sa s vlastným zdrojom. Po procese som bola veľmi unavená a trvalo pár dní, kým som si usporiadala zážitky z Cesty. Do 2 týždňov som sa objednala na ďalší proces. V poradí tretia Cesta bola Cestou, kde sme konkrétne riešili moje tehotentstvo. Do mesiaca na to boli výsledky testov pozitívne :).

Okrem toho, že mi Cesta priniesla do života vytúžené tehotenstvo, zmeny som pociťovala aj v iných úrovniach. Som oveľa vyrovnanejšia, kľudnejšia, viac empatickejšia voči iným ľuďom, pozitívnejšia a veselšia.

Práve aj kvôli týmto prínosom som sa rozhodla s metódou Cesta pokračovať, absolvovala som víkendový seminár so samotnou autorkou a naďalej zažívam intenzívne procesy Cesty aj počas tehotenstva.

Ženám, ktoré sa snažia otehotnieť a nedarí sa im prirodzenou cestou by som určite odporučila, aby nenechávali proces otehotnenia iba na lekárov a hormonálnu liečbu, ale snažili sa hľadať aj iné alternatívne cesty."